painkillersbymies.nl

Nog zo lang te zien

Days
Hours
Minutes

Doe 14 oktober voor de laatste keer mee aan het groepstraject waarbij je in 8 weken alle tools ontvangt voor een klachtvrij leven!

Ontdek jouw route naar herstel

Stap voor stap naar een klachtvrij  leven, waarin je je gezond voelt en de vrijheid ervaart om alles te kunnen doen wat je wil… zelfs het rennen van een halve marathon!

Ontdek hoe je kan herstellen van fibromyalgie, rug/nek/schouderpijn, long covid, prikkelbare darmsyndroom, bekkenklachten, vermoeidheid.

Ben jij ook zo klaar met die terugkerende lichamelijke klacht?

Chronische pijn/vermoeidheid, fibromyalgie, nek/rug/schouderklachten, long covid, migraine, whiplash, prikkelbare darmsyndroom

Je bent al een tijd bezig met het herstel van een vage lichamelijke klacht, maar toch blijft deze  terugkomen… Je hebt al verschillende trajecten geprobeerd: fysiotherapie, revalidatie, cognitieve therapie, supplementen voeding of simpelweg rust. Maar nog steeds ben je niet klachtenvrij! Je probeert klachten dragelijk te houden door te rusten, positief te blijven en aan je mindset te werken. Maar het voelt niet als een volledig herstel: je kunt nog steeds niet alles doen wat je zou willen. Dat is frustrerend… en gelukkig niet nodig!

Omdat er geen ‘medische verklaring’ wordt gevonden voor de klacht, is vaak de misvatting dat je de klacht moet accepteren. Behandelingen richten zich op ‘omgaan met’ en zien ‘acceptatie’ als hoogst haalbare.  Maar deze informatie klopt niet! De laatste jaren is er een nieuwe (mindbody) visie gekomen op vage lichamelijke klachten, die de klachten wel kan verklaren. Een super belangrijke stap. Wat nu we weten hoe jouw klachten ontstaan, kan je ook zien hoe je kan herstellen!  

 

Wat als je toch kan herstellen?

Stel je voor dat je na 8 weken al klachtvermindering merkt, je weer gezond voelt, plannen durft te maken?

Met de Painkillers-methode werk je in slechts 15-30 minuten per dag effectief toe naar herstel. Deze methode is gebaseerd op het werk van bekende artsen zoals dr. Sarno, Howard Schubiner en Gabor Maté, die hebben aangetoond dat veel lichamelijke klachten eigenlijk signalen zijn van onderdrukte emoties. We onderdrukken emoties als we ons niet veilig voelen om al onze behoeftes te uiten, omdat we bijvoorbeeld bang zijn om afgewezen te worden.  Misschien herken je wel dat je snel verantwoordelijk voelt, moeite hebt met ‘nee’ zeggen of erg zorgzaam bent. Dit geeft aan dat je snel geneigd bent om je eigen behoeftes weg te stoppen voor iemand anders. Die emoties slaan zich op in je lichaam en kunnen fysieke klachten veroorzaken. Ook als je helemaal niet bewust van deze emoties bent, en nu dus denkt: dat is niets voor mij.  Niet voor niets zeggen we ‘misselijkheid van angst’, ‘buikpijn van de zenuwen’, of hebben we last van ‘een brok in onze keel’ bij verdriet.  

Door inzicht te krijgen in de oorzaak van je klachten en anders met je emoties en lichaam om te gaan, leer je stap voor stap hoe je je klachten kunt verminderen of daadwerkelijk herstellen. Zodat je weer de vrijheid hebt om je leven op te pakken zonder eindeloze lichamelijke grenzen.

Het is perfect voor jou als je last hebt van een medisch onverklaarbare lichamelijke klacht: fibromyalgie, het prikkelbare darmsyndroom, long covid, whiplash, POTS, en nog veel meer. Het is niet geschikt voor jou als je last hebt van een verklaarbare lichamelijke klacht (tumor, infectie, botbreuk).

Wat anderen zeggen...

Je klachten lossen niet vanzelf op

Herstellen is geen pretje. Het betekent dat je emoties moet gaan doorvoelen, oude koeien uit de sloot moet gaan halen en de klachten moeten gaan begrijpen.  Veel mensen vermijden het doorvoelen van emoties uit angst of omdat ze denken dat het geen zin heeft (net als ik). Echter wordt het probleem hierdoor niet kleiner, maar groter. Hoe meer je wegstopt, hoe harder je lichaam gaat schreeuwen.Wat een gewone blessure bij mij was, werd een scala aan klachten. Wat begint als af en toe buikpijn, kan uitgroeien tot een leven beheerst door pijn door het ophopen van onverwerkte emoties. 

Je klachten verdwijnen niet vanzelf. Je moet er actief aan werken, je bent de enige die het kan dan doen. Dit is pijnlijk, maar tegelijkertijd ook heel krachtig. Je krijgt direct de regie weer terug over je leven, kan weer opstaan en nadenken over wat JIJ wil doen,  zonder dat je je moet afvragen hoe je klachten verlopen vandaag.

 

Dit ga je bereiken in 8 weken

✅ Inzicht in waar je klachten vandaan komen zodat je ze kunt aanpakken. Dit zorgt voor vertrouwen, je kent je lichaam en hebt weer controle.
✅ Het gevoel dat je gezond bent en je lichaam fit is.
✅ Vertrouwen in de toekomst, weer tijd om leuke plannen te maken.
✅ Euro’s besparen op nutteloze praktijken en therapieën, die je nu aan iets leuks kunt besteden.
✅ Ruimte om iets leuks voor jezelf en je gezin te doen.
✅ Energie om een weekend vol te plannen.
✅ Lachend weer de tijd vergeten, omdat je meer in het moment kunt genieten zonder die zeurende klachten op de achtergrond.
✅ Erkenning voor wat je hebt gemist en de wijsheid om jezelf te geven wat je nodig hebt.
✅ Weer met vertrouwen de deur uit, werkend aan een helder doel.
✅ Je hebt de regie weer en weet hoe je op klachten kan reageren als ze opspelen.

Dit is wat anderen zeggen....

Voordat ik met de cursus begon had ik al jarenlang (vanaf mijn puberteit) heel veel last van de spieren in mijn nek en rug, spierspanning en heel vaak intense hoofdpijn. Dit zorgde heel vaak voor een wolk voor de zon in mijn leven en belemmerde me vaak. Toen ik de documentaire van Michelle zag had ik zoveel herkenning op heel veel vlakken en ik voelde meteen dat ik met haar in contact wilde komen omdat ik wist dat zij mij, door haar ervaring, verhaal en expertise, een sleutel kon geven die de deur van mijn herstelreis ging openen. De cursus heeft mij (nu al!) veel opgeleverd. Ik heb veel inzicht in mijn klachten en het ontstaan ervan gekregen. Ook merk ik een aanzienlijke verbetering in mijn klachten. Ze zijn (nog) niet weg, maar al wel een heel stuk beter en ik weet ook dat het geen ‘quick fix’ is maar een reis en daardoor kijk ik met vertrouwen naar de toekomst. Buiten het feit dat de cursus heeft geholpen t.a.v. mijn klachten heeft het mij als persoon veel gebracht. Ik voel me krachtiger en merk dat ik meer rust in me heb.
Kizzy
Al langere tijd volgde ik Michelle op social media vanwege de gelijksoortige klachten waar ik last van heb (fybromyalgie, prikkelbaar darm syndroom, erge moeheid). Haar verhaal was erg herkenbaar voor mij en op die manier gaf mij dat toch een gevoel van verbondenheid dat ik niet de enige ben met deze klachten en die al van alles geprobeerd had zonder resultaat. Ik werd helemaal nieuwsgierig toen ze vertelde dat zij genezen was van al haar klachten en na het zien van haar documentaire was ik erg benieuwd naar het traject wat zij doorlopen had. Dus na haar oproep voor deelname aan een cursus die zij had gemaakt om grip te krijgen op onverklaarbare klachten, heb ik mij direct aangemeld. Van te voren had ik geen specifieke verwachtingen, maar was ik wel erg nieuwsgierig over wat het mij zou kunnen brengen. De cursus is erg prettig en duidelijk opgezet, met verschillende modules. In de verschillende modules neemt Michelle je mee in haar eigen verhaal, krijg je theorie en een opdracht om zelf mee aan de slag te gaan. De opdrachten vond ik af en toe wel pittig, omdat je echt gaat nadenken over en doorvoelen van situaties uit het verleden waarbij jij jouw emoties hebt onderdrukt of waarin jouw emoties niet veilig geuit konden worden. Ondanks dat de cursus voor mij nu klaar is, ben ik nog steeds actief bezig met de oefeningen die ik in de cursus heb gekregen. Mijn pijn en moeheid zijn nog niet hersteld, maar toch heb ik momenten waarop ik minder klachten heb dan ik zou verwachten van bepaalde situaties. Maar door het volgen van de cursus heb ik de tools gekregen om zelf verder aan de slag te gaan met mijn herstel en natuurlijk de hoop dat ook ik ooit pijnvrij mag worden.
Jessica
Wat ben ik blij dat ik de cursus "De route naar pijnvrij" van Michelle gevolgd heb. Bij de lessen die je op je eigen tempo kunt doorlopen zijn mooie waardevolle video's te zien. Je krijgt oa inzicht hoe je brein je wil beschermen tegen gevaar en hoe je de mind body visie toe kan passen. Daarbij ligt de nadruk op t voelen en doorvoelen van emoties. Waar ik vroeger vaak afleiding zocht en door ging, probeer ik er nu bij stil te staan en de pijn of het ongemak ook echt te voelen. Dit is niet makkelijk, maar zeker wel goed om te doen. Door het invullen van de tijdlijn kreeg ik nieuwe inzichten en door het app contact met Michelle heeft dit me echt verder gebracht. Ik ben dichter bij mezelf gekomen en heb voorzichtige stappen gezet in mijn herstel. Mijn vertrouwen is terug....en daarbij probeer ik echt te luisteren naar mijn lichaam en gevoel. Dank je wel Michelle voor het prachtige werk wat je doet!! Je bent een topper!

De route naar herstel

Module 1: Begrijpen

Eindelijk begrijp je je klachten en heb je een idee hoe je je klachten zijn ontstaat, waardoor je ook ontdekt dat je kan herstellen.

Module 2: Weerstand onderzoeken

Je pakt jouw ‘ja, maars’ en beperkende overtuigingen aan, waardoor je meer in je eigen herstelproces te vertrouwen. 

Module 3: loslaten

Je laat je ‘oude versie’ los en neemt ruimte voor verdriet en frustratie om wat je gemist hebt.

Module 4: onderzoeken

Je onderzoekt verbanden en gaat begrijpen waarom JOUW klachten zijn ontstaan en blijven aanhouden.

Module 5: de oorzaak aanpakken

Je gaat naar de bron waarin je klachten zijn ontstaat, ontdekt wat je gemist hebt en hoe je daar vervulling in kan geven. 

Module 6: verwerken

Je wordt je bewust van weggestopte emoties en verwerkt deze, hierdoor zal je zenuwstelsel kalmeren en pijn verminderen.

Module 7: anders op klachten reageren

Je leert hoe je op opkomende kan klachten kan reageren waardoor ze afnemen. Je ontdekt dat je gezond bent!

Module 8: vertrouwen opbouwen

Je gaat vanuit een nieuwe basishouding ‘ik ben gezond’ het vertrouwen in jezelf en je lichaam opbouwen. Je kan meer dan je denkt!

Bonus: 6 maanden toegang tot alle painkillers masterclasses

Bonus: toegang tot de painkillers community voor 6 maanden voor al je vragen & het onmoeten van anderen

Ik ben Michelle en ik heb de kennis én ervaring om jou op weg te helpen

Ik leefde bijna 15 jaar met dagelijkse pijn. Ik zag 30 behandelaren, waarna de harde conclusie kwam dat ik met mijn pijn moest leren leven. Uit pure wanhoop en behoefte aan geluk, vertrok in m’n eentje naar Australie.  Daar plaatste ik mezelf in zo’n stressvolle situatie dat ik mezelf emotioneel móest uiten. En toen mijn grote verbazing, zag ik dat m’n klachten minder werden. Vanaf toen wist ik dat er meer mogelijk was.

Naast m’n eigen pijnervaring, heb ik een opleiding tot orthopedagoog (ontwikkelingspsychologie). In mijn postmasteropleiding deed ik onderzoek naar trauma, beoefende ik het vak én werkte ik aan m’n eigen herstel. Het klinkt veel, en dat was het ook. Maar gek genoeg viel alles samen. En met succes: in 1 jaar werd ik tegen alle verwachtingen in klachtvrij, rende ik een halve marathon, studeerde ik summa cum laude af en maakte ik een documentaire over m’n herstel.

De jaren daarna specialiseerde ik me verder in de wisselwerking tussen het brein en emoties, en volgde ik opleidingen in onder andere emotion focused therapy, cognitieve gedragstherapie, en trauma-verwerking. Daarnaast werd ik getraind door Howard Schubiner en Gabor Mate. Als kers op de taart deed ik een opleiding tot ademcoach, waarin ik alles over het zenuwstelsel en het menselijk lichaam leerde. 

Ik integreerde al m’n opleiding, kennis en ervaring tot een methode om klachtvrij te worden. Een route naar herstel, die niet alleen voor mij, maar ook voor jou kan werken

Volg samen de route naar herste

Doe het samen | cursus met community voor 6 maanden + masterclasses & 4 Q&A's

Start 14 oktober

✅ Elke dag 15-30 minuten aan de slag met een video, uitleg en opdracht in een werkboek (twv 50)
✅ toegang tot de volledige route naar herstel (8 verschillende modules met 40+ video’s en opdrachten) (twv 400)
✅ 4 verdiepende masterclasses op vrijdag om 10.00 uur (terug te kijken) (twv 200)
✅ Stel je vragen online
✅ Ontmoet elkaar (evt in app groep)

twv 650 voor 349

BONUS:
✅ 6 maanden toegang tot de painkillers community (twv 120)
✅ Eindeloos inspiratie met elke maand een nieuwe masterclasses (twv 250)

 

Waarom dit werkt?

1: Geen eindeloze inzichten, maar praktisch aan de slag
De valkuil is om van alles te lezen over herstel. Denken kan een trucje van je brein, die je weghoudt van het voelen (en herstellen). Je krijgt voldoende kennis om te begrijpen, maar nog meer tools om ook echt aan de slag te gaan.

2: Duidelijk en overzichtelijk
Het programma is duidelijk gestructuurd, met lessen per dag en duidelijke weken. Het omvat overzichten over wat je per week kan leren en waar je staat. Zo kan je meten hoe ver je bent en ook of je de stof voldoende beheerst.

3: Een mix van kennis en ervaring
Het programma is persoonlijk. Ik deel veel video’s waarin ik zelf met de billen bloot ga, maar ik leg je ook uit wat de psychologie erachter is. Het is dus én ervaring én de kennis die ik inzet om jou te helpen.

4: Mogelijkheid tot live begeleiding, maar dat hoeft niet
Voor de een is een online programma voldoende, voor de ander is het fijn om 1 op 1 begeleiding te krijgen. Jij weet wat je nodig hebt. 

 

5: Persoonlijke aanpak waarin jij gezien wordt
Tijdens het programma kan je me online vragen stellen waar ik binnen 1 werkdag op reageer. Daarnaast kan je al je vragen kwijt in de online Q&A’s of de community.

6: Je doet het samen 
Je hebt toegang tot een online community met masterclasses waarin je van elkaar kan leren en elkaar kan ontmoeten. Een veilige omgeving vol herkenning!

7: Je hebt een stok achter de deur
Ik heb het programma zo praktisch mogelijk gemaakt. Het is intensief en kan veel oproepen, maar door mij of anderen laagdrempelig te kunnen berichten kom je er vanzelf door heen!

8: Je wordt niet aan je lot overgelaten
 Je hebt nog 6 maanden toegang tot de community en een heleboel interessante masterclasses!

En wat als het niet werkt?

Kom je erachter dat het toch niets voor jou is of je het niet verder gaat helpen? Geen probleem! Mail binnen 14 dagen en je krijgt het hele aankoopbedrag terug!

Veel gestelde vragen

Vind de antwoorden op je twijfels!

Ja, juist! De focus ligt in de cursus op doen. Door de praktische opdrachten & het werkboek zal je stap voor stap aan de slag kunnen. Ik adviseer je om de academy + community te bestellen, zodat ik laagdrempelig met je mee kan denken en je ook gebruik kan maken van alle masterclasses en q&a’s  die interessant voor je zijn. Ik denk graag specifiek met je mee wat er voor heeft gezorgd dat je nu nog niet hersteld bent.

Nee, de cursus kan je 6 maanden blijven inzien.

Via de online omgeving huddle, kan je laagdrempelig chatten. Ik reageer op werkdagen minstens 1 keer. Zo vaak als je maar wil!

Ja zeker! Als jij behoefte hebt aan meer, dan kan je dat aanvragen. Voor online sessies betaal je 90 euro per uur.

Ja, maar niet door mij. Ik geef sessies online. Als je live begeleiding wil, of toch merkt dat je vastloopt zoek ik in mijn netwerk naar een passend persoon om naar toe te gaan.

Anders dan anderen richt ik me op twee dingen: voelen & breintraining. Ik zal je echt leren uit je hoofd te gaan en in je lijf. Niet zoveel denken, maar vooral doen (en voelen dus). Daarbij koppel ik een helder doel aan pijnvrij worden, anders kun je eindeloos bezig blijven!
De persoonlijke ondersteuning die ik bied is laagdrempelig en uniek! geen massa’s mensen, maar jij wordt echt gezien. De ruimte om anderen te ontmoeten is er wel in de masterclasses!

De vraag is niet of het lukt, maar waarom het tot op heden nog niet is gelukt.

Welke beperkende overtuigingen, angsten of twijfels houden je tegen? Herstel is niet makkelijk, maar wel mogelijk. Als je eerlijk durft te kijken naar wat je hebt gemist, ga je zien wat je nodig hebt om te herstellen. En daar kan ik je bij helpen.

In de media

'Eindelijk klachtenvrij'

MediReva interviewde mij over mijn verhaal.